Jamie Oliver’s Quick Asian Fishcakes

 

ASIATISKE FISKEKAKER
4 porsjonar

1 pinne sitrongras
6 cm ingefær
1/2 bunte koriander
500g laksefilet
4 ts chili jam (kjøp her)

Smell sitrongraset mot kjøkkenbenken og ta bort det tjukke ytre skalet. Skrell ingefæren, og finhakk den saman med sitrongraset og mesteparten av korianderen (blad og stilkar).

Kapp halvparten av fisken i terningar på ca 1 cm, og finhakk den andre halvparten til den er nær ein puré. Miks dei større bitane og den finhakka massen saman, og bland med ingefærblandingen.


Del i fire bitar, og form til biffar som er ca 2 cm. Steik i olje i ei nonstick-panne til dei er gyldne. Topp med chili jam, ei ts per fiskekake, og ha på ei ss vatn i panna. Rør og bland til alle fiskekakene har ein glaze av chili jam. Server med resten av korianderen!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published